Werkwijze

Jouw wensen en voorkeuren realiseren; dat is wat we belangrijk vinden bij Comforthuis B.V. We denken met je mee met wat voor een woning je wilt bouwen, geven advies, zorgen – indien nodig – voor een ontwerp én realiseren het bouwproject sleutel klaar.

Tijdens projecten zorgen we voor een betrokkenheid van de klant bij het project, zodat we een eindresultaat kunnen garanderen dat past bij jouw wensen.

Uiteraard is een tevreden klant belangrijk. Daarnaast zijn we aangesloten bij bedrijven en gecertificeerd voor datgene wat we nog meer belangrijk vinden in onze werkzaamheden. Dit bespreken we hieronder.

VCA** gecertificeerd

Wij zijn een VCA** gecertificeerd bedrijf. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. We staan hiermee voor het leveren van veilig werk voor zowel onze klanten, het milieu als onze werknemers.

Aangesloten bij Duurzaam Thuis Twente

Wij zijn ook aangesloten bij DTT (Duurzaam Thuis Twente) dat zich richt op het energiezuinig en levensloopbestendig maken van woningen. Dat gebeurt in samenwerking met o.a. toeleveranciers, installatiebedrijven e.d. die ook zijn aangesloten bij DTT.

BOVO, voor vakmannen van de toekomst

Comforthuis B.V. heeft ook nauwe contacten met de BOVO (Beroeps Opleidingen Vroomshoop en Omstreken) uit Vroomshoop, waar de leerlingen vanuit het VMBO verder worden opgeleid in het beroep van hun keuze.

FSC® keurmerk

Comforthuis B.V. bouwt op een verantwoorde manier met hout. We zijn daarom ook FSC® gecertificeerd, dit betekend dat we alleen maar hout gebruiken d.m.v. verantwoord bosbeheer.